brusselse copains met liters passie

voor pure, gezonde & natuurlijke producten

Dean & Jonathan

Een recept van vader op zoon

De poepa van Dean was er al langer rotsvast van overtuigd dat gember gezond is. Daarom perste hij elke dag een verse gembershot voor Dean. Als kleine ket wist Dean de uitgesproken smaak van gember nog niet te appreciëren. Toch voelde een dag zonder shot voor hem als een dag niet geleefd: de energieke stuiterbal in hem was ver zoek.

Getriggerd door het effect van papa's gembershots, in combinatie met een waanzinnige passie voor gezondheid en sport, verdiepte Dean zich in de wondere wereld van gember. Zelf gember persen voor vrienden en familie groeide al snel uit tot DR. Ginger, waar later jeugdvriend en buurjongen Jonathan ook mee zijn schouders onderzette.

Hoe DR.Ginger écht tot leven kwam

 • Brusselsjuice

  AUGUSTUS 2019

  Ooit begon het verhaal van DR Ginger onder de naam van "Brusselsjuice". Een Brusselse kwinkslag in de naam verwees naar Dean zijn roots als echte Brusseleir eersteklas.

 • Dr.GingerJuice

  DECEMBER 2019

  De persoonlijke touch kreeg écht een surplus toen de initialen van Dean "DR" op het etiket pronkten, subtiel maar toch aanwezig. En zo geschiedde: al snel namen enthousiaste kopers de naam "Dokter Ginger" in de mond en zo veranderde op grappige wijze de naam in "DR.GINGER".

 • Dr.Ginger VOF

  OKTOBER 2021

  De vraag naar DR Ginger steeg snel, waardoor Dean besloot om samen met copain Jonathan Dr.Ginger VOF op te richten. Samen gaan ze volop voor kwaliteit en streven ze ernaar om het puurste gembersap van België op de markt te zetten.

Volg DR. Ginger